San Francisco125 KVA droge transformatorWelke industrie kan worden gebruikt?

 • vrijgavetijd:2022-02-10 18:35:10
 • Sleutelwoorden:

 • Paginaweergaven:393
 • Korte omschrijving:

  San Francisco,San FranciscoPrijs van 1600KVA-transformator,San FranciscoNormale bedrijfstemperatuur van droge transformatoren,De gelei

Artikel inhoud
San FranciscoPrijs van 1600KVA-transformator,San FranciscoNormale bedrijfstemperatuur van droge transformatoren,

De geleider verwijst naar de verbindingsoverbrengingslijn tussen elke elektromagnetische spoel, tussen de elektromagnetische spoel en de uitlaatpijp van de groep, en tussen de elektromagnetische spoel en de tapwisselaar.

Exploitatie van transformatoren met olieonderdompeling

San FranciscoDe bovenkant en het midden van de transformator-olietank, de flenzen, wat resulteert in isolatie schade.

Elektrische transformator is een van de belangrijkste apparatuur in centrale en onderstation. De functie van de transformator is in alle opzichten. Het kan niet alleen de spanning verhogen en elektromagnetische energie naar het elektriciteitsverbruiksgebied sturen, maar ook de spanning verlagen tot elke toepassingsspanning, zodat het aan de behoeften van het energieverbruik voldoet. In het kort moet de transformator de spanning en de bloeddruk verlagen.

Kilovogler.Het productieproces van droge transformator is zeer proces en moet technisch gezien als een bepaalde pijler zijn. Alleen op die manier zal de prestaties van droge transformator stabieler zijn. Wat zijn de gangbare productieprocessen en stappen van droge transformator?

De overbelasting op lange termijn van de transformator zal langzaam leiden tot het schillen en de isolatie van de spoel, wat resulteert in kortsluiting tussen spoelen, tweekleurenkortsluiting of kortsluiting op de grond, wat resulteert in de ontbranding van de transformator. Daarom moet de isolatie-comprimerende kracht van de transformator vóór installatie en exploitatie worden getest en is overbelasting niet toegestaan in het hele werkingsproces.

Vermijd onbedoelde beschadiging van isolatie tijdens het onderhoud: bij het repareren van de ophangende kern van de transformator moet bijzondere aandacht worden besteed aan het onderhoud van de solenoïde spoel of de isolerende waterdichte mouw. Indien er krasschade is, zal de transformator lange tijd overbelast worden en is het gemakkelijk om machines en apparatuur te vernietigen. Daarom moet de nominale capaciteit van de transformator worden gekozen naar gelang van het energieverbruik, dat niet geschikt is voor te groot of te klein.

De transformator-fabrikant mag geen hand-touch-methode gebruiken om energie-hoogspanningsapparatuur op te sporen, zoals transformator in bedrijf en neutrale gronduitrusting van boogonderdrukkingsspoel. Voor de apparatuur zonder voeding en waarvan de schaal een betrouwbare grondinrichting is, moet de temperatuur of temperatuurstijging met de hand worden getest. De secundaire apparatuur kan met de hand worden geïnspecteerd wanneer het heet en vibreert.

Vermijd veroudering en beschadiging van de isolatie van de kern van de elektrische transformator: veroudering van de isolatie van de ijzerkern of beschadiging van de waterdichte behuizing met verankerbout zal leiden tot een grote draaikolk van de ijzerkern, en op lange termijn schaling van de ijzeren kern zal leiden tot isolatie veroudering.

Inspectie van processenlekkage van bout- of buisexterne draad

lekkage van olie op elektrische lasstand

In het dagelijkse leven hebben we een bepaald inzicht in de optische golflengte van de olie ondergedompelde transformator.


San Francisco125 KVA droge transformatorWelke industrie kan worden gebruikt?Elektrische transformatoren worden gebruikt in alle lagen van het leven

Eens kijken.Fabrikant van transformatoren

Handtastmethode voor de controle van de transformator

In het dagelijkse leven hebben we een bepaald inzicht in de optische golflengte van de olie ondergedompelde transformator.

San FranciscoDe projectkosten zijn verschillend. Vergeleken met de aankoopprijs van de capaciteitstransformator is de aankoopprijs van droge transformator veel hoger dan die van olie ondergedompelde transformator.

Na het afvoeren van de olie moeten alle bouten van het anker van de olietank aan de bovenzijde van de afneembare oliekap met de hefbalk worden vastgemaakt en moet het hijspunt op de gemeenschappelijke oorringen of bouten liggen. Indien nodig moet de tractieriem van de menselijke hulpbronnen als leidraad worden gebruikt.

De technische specificatie van het elektriciteitsverbruik vereist dat de weerstand van onderhoudsbaandraad gelijk moet zijn; &Omega spp. De weerstand is over het algemeen meer dan ^ omega;, Volgens de wet van Ohm, wanneer de isolerende laag beschadigd is is de stroom slechts / van de totale stroom, om een garantie effect te spelen. Hoe hoger de spanning, hoe kleiner de weerstand, met andere woorden, in het geval van hoge spanning. We kunnen ons zorgen maken over de centrale en een hoop professionele kennis beheersen.

SanFranciscoOverige productinformatie
 • Krasny Lutch.Meest recente model van olie ondergedompelde transformatorBranchespecifieke bewerkingen

  Krasny Lutch.Meest recente model van olie ondergedompelde transformatorBranchespecifieke bewerkingen

 • Berdychiv.Mobiele droge transformatorOntdek hoe u het veilig kunt houden

  Berdychiv.Mobiele droge transformatorOntdek hoe u het veilig kunt houden

 • Stakhanov.kgmModel en parameters van de transformatorTechnologie voor het smelten van afvalresten

  Stakhanov.kgmModel en parameters van de transformatorTechnologie voor het smelten van afvalresten

 • Izmayil.Model van 35kV droge transformatorBevorderen van rioolwaterzuivering

  Izmayil.Model van 35kV droge transformatorBevorderen van rioolwaterzuivering

 • Drogobisch.Model van de transformatorAnalyseer de mate van isolatie van radioactieve materialen

  Drogobisch.Model van de transformatorAnalyseer de mate van isolatie van radioactieve materialen

 • Nizhyn.Model van droge transformatorGoed om de prijsstijging een boost te geven

  Nizhyn.Model van droge transformatorGoed om de prijsstijging een boost te geven

 • FeodosiyaModel van een transformator met drie fasenVeelvoorkomende problemen en oplossingen

  FeodosiyaModel van een transformator met drie fasenVeelvoorkomende problemen en oplossingen

 • Kalush.Model van olie ondergedompelde transformatorNieuwsbronnen

  Kalush.Model van olie ondergedompelde transformatorNieuwsbronnen

 • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!