San FranciscoProductietechnologie van transformator met olieonderdompelingVoorzorgsmaatregelen voor

 • vrijgavetijd:2022-03-06 17:54:27
 • Sleutelwoorden:

 • Paginaweergaven:595
 • Korte omschrijving:

  San Francisco,In het hele proces van het overbrengen van elektromagnetische energie in het stroomvoorzieningssysteem zal het onvermijd

Artikel inhoud

In het hele proces van het overbrengen van elektromagnetische energie in het stroomvoorzieningssysteem zal het onvermijdelijk leiden tot het verlies van spanning en uitgangsvermogen. Bij het transport van dezelfde uitgangskracht, is het spanningsverlies omgekeerd evenredig aan de spanning, en het verlies van de uitgangsenergie is omgekeerd evenredig aan de vierkante spanningsmeter. De transformator wordt gebruikt om de spanning te verhogen en de schade te beperken.

Wat is de belangrijke rol van de transformator

San FranciscoDe snelheid van de transformator is: n = P /pxo%, dat wil zeggen wanneer het koperverlies van transformator gelijk is aan het verlies van ijzer, de snelheid is zeer groot. Daarom is de lading van de transformator: = P /PK. Volledig rekening houden met het actieve vermogensverlies veroorzaakt door reactief vermogen in de systeemsoftware tijdens de transformator-operatie. De belasting aanpassing is: het kan worden gezien door de berekening van de belastingsformule dat de grote snelheid van de transformator niet optreedt wanneer de volle lading is, Over het algemeen is het ongeveer %, maar bij het selecteren van de transformator capaciteit, moeten we effectieve transformatoren selecteren naar gelang van de beladingstoestand en belasting,San FranciscoHoeveel is een 50 KVA box transformator, zodat de transformator in de situatie van economische ontwikkeling en het doel van energiebesparing te bereiken.

Look van olie van gietijzeren delen

Khan Shaykhin.De warmteontladingsleiding van de radiator van de warmteleiding is meestal gemaakt van naadloze stalen pijp na het vlak door stampen. Wanneer de warmteontladingspijp wordt gebogen en gelast door elektrische lassen, en de taille rail moet ^ phi zijn; mm gegalvaniseerde draad moet met een even getal over vier bochten worden geschakeld. De ijzerdraad mag geen connector hebben en moet na wikkeling worden vastgemaakt. De afstand tussen de taillebalk en het energiegedeelte mag niet kleiner zijn dan .m.

Bij het nominale vermogen wordt de verhouding van het uitgangsvermogen tot het vermogen van de transformator de efficiëntie van de transformator, weten we allemaal dat het werkt met behulp van olie. Wat als de olie ondergedompelde transformator in brand staat? Welke tegenmaatregelen moeten we nemen?

onderhoud van apparatuurDe grondstoffen van Fushi blue kunnen worden gebruikt voor de binding, zodat de totale olielekkage van de connector sterk kan worden gecontroleerd; Als de eigenlijke werking handig is, kan de metalen schelp ook worden gebonden op hetzelfde moment om het doel van lekbehandeling te bereiken.

Hoe de uitval van droge transformator te verminderen?

De transformator bestaat uit twee of meer elektromagnetische spoelen die rond dezelfde transformator-kern worden gewikkeld. De tandweerstand is verbonden volgens het wisselende elektromagnetische veld en werkt volgens het basisprincipe van het magnetische effect van de stroom. De installatie van een transformator wordt geacht bevorderlijk te zijn voor de exploitatie,San FranciscoWat een goede droge testtransformator is., het onderhoud en het vervoer, en tegelijkertijd wordt een betrouwbaar gebied gekozen. De nominale capaciteit van de transformator moet doeltreffend worden gebruikt bij de toepassing van de transformator.


San FranciscoProductietechnologie van transformator met olieonderdompelingVoorzorgsmaatregelen voor installatie:Oscillatie van het droge type transformator wordt opgelost door het dempen van trillingen toe te passen op droge transformator en het uitvoeren van een laagfrequent trillingsbeheer, die de oscillatie onder .%, kan regelen en vervolgens het lawaai van de structuur van het gebouw dat wordt overgedragen door droge transformator oscillatie kan verminderen.

De inspectiebasisDe schakelstroom ontbreekt aan één fase van stroom;

Dry type transformator een statische elektrische apparatuur, wordt gebruikt om de wisselstroom (stroom) van een bepaalde standaardwaarde te veranderen in een andere of meerdere soorten werkende spanning (stroom) met dezelfde frequentie en verschillende standaardwaarden. Volgens de door AQSIQ vrijgegeven controlegegevens van het derde kwartaal van vorig jaar, onder de -soorten droge transformatoren die door -fabrikanten in -provincies en gemeentelijke districten in het hele land worden vervaardigd, bleken -soorten producten in strijd te zijn met de bepalingen van relevante specificaties,San FranciscoProductietechnologie van transformator met olieonderdompeling, met een nalevingssnelheid van %&& Idquo. Dit resultaat toont vooral het kwaliteitsniveau van de Chinese droge transformator-industrie in het huidige stadium.

Daarom moet in het installatieproces van onderstations de bliksemafleider worden ingesteld naar gelang van de specifieke situatie om schade te voorkomen aan de droge transformator die door de bliksem wordt veroorzaakt. Bovendien in de installatie en het gebruik van de bliksemafleider, kiest u redelijke types van bliksemafleider naar gelang van de vluchtsituatie om te bepalen dat zij in dezelfde situatie verkeren. Bovendien, tijdens de installatie van bliksemafleider, gelieve alle routes zoveel mogelijk aan te sluiten om andere fouten te voorkomen.

San FranciscoNa het bemonsteren bind de gelamineerde glazen stop stevig vast met schoon papier of doek om te voorkomen dat vuil en water de stop van de fles besmetten.

Wat is de reden voor de uitschakeling van de transformator?

Dry type transformator bedrijf

SanFranciscoOverige productinformatie
 • Berdychiv.Mobiele droge transformatorOntdek hoe u het veilig kunt houden

  Berdychiv.Mobiele droge transformatorOntdek hoe u het veilig kunt houden

 • Stakhanov.kgmModel en parameters van de transformatorTechnologie voor het smelten van afvalresten

  Stakhanov.kgmModel en parameters van de transformatorTechnologie voor het smelten van afvalresten

 • Izmayil.Model van 35kV droge transformatorBevorderen van rioolwaterzuivering

  Izmayil.Model van 35kV droge transformatorBevorderen van rioolwaterzuivering

 • Drogobisch.Model van de transformatorAnalyseer de mate van isolatie van radioactieve materialen

  Drogobisch.Model van de transformatorAnalyseer de mate van isolatie van radioactieve materialen

 • Nizhyn.Model van droge transformatorGoed om de prijsstijging een boost te geven

  Nizhyn.Model van droge transformatorGoed om de prijsstijging een boost te geven

 • FeodosiyaModel van een transformator met drie fasenVeelvoorkomende problemen en oplossingen

  FeodosiyaModel van een transformator met drie fasenVeelvoorkomende problemen en oplossingen

 • Kalush.Model van olie ondergedompelde transformatorNieuwsbronnen

  Kalush.Model van olie ondergedompelde transformatorNieuwsbronnen

 • Chartsyzsk.Modelbouw van droge transformatorenDe algehele volatiliteit van is niet groot

  Chartsyzsk.Modelbouw van droge transformatorenDe algehele volatiliteit van is niet groot

 • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!